Homepage / weddenoppaarden / voorbeschouwing Grand National du Trot
Team 0%BoB prolongeert Quiztitel The Force is terug op het podium Fluffies & 0%BOB blijven heersen in de Quiznight VERSLAG; LIVERPOOL F.C. – CARDIFF CITY The Force is weer op volle kracht Geslaagde Alsin meeting Hop Hash Easy IPA Knap gelijkspel Ajax bij Bayern Driedubbel genieten van Tripel Karmeliet Voorbeschouwing Quiznight Chelsea en Liverpool in evenwicht Gert’s paardencolumn MATCHWINNER FIRMINO ‘MVP’ VAN DE CHAMPIONS LEAGUE Doe gratis mee met het WK V75 CHAMPIONS LEAGUE-SPEELSCHEMA: DUELS OM VAN TE SMULLEN MalleMolen gastheer voor ALSIN Liverpool supporters WIJNALDUM HELPT LIVERPOOL MET EERSTE UITGOAL LANGS SPURS Mijn wedweek De inhaalrace is begonnen BOCKBIER FESTIVAL 2018 Jackpot in V75 Liverpool kent een droomstart in de Premier League Jägersro – zaterdag 1 september – Start: 14:30 voorbeschouwing Grand National du Trot Thijs is wijs! Trio op de Champs Elysees Robin Lauwers gooit de handdoek in de ring De tijdrit zorgt voor nog wat veranderingen in de eindstand Wie heeft er wat verdiend in de Tourpoule ? De Eagle has landed Dylan Groenetrui slaat zijn slag! The Eagle heerst op grote hoogte De tuinman pakt weer de bloemen De geschiedenis van het wedden op paarden Indelingen voetbal regioclubs Als een Sky renner maar wint Win met ons mee! Bloody Mary Hoe werkt het wedden op paarden precies? Guinness good for you Vacature barkeeper De wraak van Pastor de Negroni Ook de WK voetbal kent 7 winnaars Rustdag in de Tour Dit jaar weer live eredivisie voetbal ! MalleMolen Tipteam is weer terug Hoe meer vis, hoe droever het water Algemeen Klassement

voorbeschouwing Grand National du Trot

Saint-Malo – woensdag 8 augustus 2018 – Start: 13:47
8e etappe Grand National du Trot met Cleangame en Coup Droit

Deze woensdag gaat de caravaan van de Grand National du Trot verder door Frankrijk. Ditmaal belanden we in Saint-Malo waar de achtste etappe verreden gaat worden. Er komen in deze koers in totaal achttien paarden aan de start, verdeeld over drie banden. De voorlaatste paarden starten op een afstand van 2950m. Voor de winnaar of winnares van de koers ligt een eerste prijs klaar van €40.500.

Race 1 – Grand National du Trot Paris-Turf

Cleangame (13) is zonder twijfel het paard van de koers. De ruin deed onder de hoede van trainer Jean-Michel Bazire werkelijk nog niets verkeerd en gaat hier ook door de trainer zelf worden gereden. Heeft in deze koers over drie kilometer alle tijd om de aanval te kiezen en in normale doen zien wij hem hier niet geklopt worden. Vertrekt zoals gewoonlijk rondom met ijzers.

Paul Hagoort brengt Coup Droit (14) aan de start, die de laatste keer weer een ster koers liep. Hier moet hij vanuit het veld een mooie koers gaan krijgen en moet dan op speed gebracht kunnen worden. Zal hier gereden gaan worden door Matthieu Abrivard, die het goed kan vinden met de vos. Zal hier weer optimaal zonder achterijzers aan de start gaan komen.

Copernic de Play (5) eindigde de laatste acht keer niet buiten de eerste twee en wist de laatste drie keer op rij te winnen. De ruin deed dat alle keren op sterke wijze en heeft hier vanuit het eerste band een gunstige startpositie. Gaat hier weer gereden worden door zijn trainer Franck Blandin en vertrekt hier ook weer optimaal zonder ijzers.

Jean-Philippe Monclin won de laatste keer met Cathy a Quira (12) op Enghien en het duo komt nu opnieuw aan de start. Zij vertrekken vanuit het tweede band, samen met de favoriet. Moet normaliter vanuit het veld haar speed kunnen sparen en daar kan zij in de laatste rechte lijn optimaal gebruik van gaan maken. Zal ditmaal met achterijzers starten, hetgeen een klein nadeel is.

Chicago Blues (7) heeft twee koersen in de benen na een periode van rust. Heeft nog niet de vorm van vorig jaar te pakken maar de klasse zal de zoon van Prodigious nog niet verloren zijn. Vanuit het eerste band heeft hij een mooie startpositie en zal ditmaal optimaal zonder ijzers aan de start gaan komen. Zal worden gereden door Clemente Duvaldestin.

Franck Nivard gaat in deze koers in actie komen met Brelan du Vivier (4), die niet altijd even gemakkelijk is om te regelen. De laatste twee keer gedroeg hij zich echter en heeft in het eerste band een goede uitgangspositie. Zal vanuit het veld een gunstig koersverloop krijgen en moet het dan op zijn speed af gaan maken. Zal weer rondom met ijzers aan de start gaan komen.

Cantin de l’Eclair (11) is momenteel ook zoek naar zijn beste vorm en die zou hij in deze koers moeten gaan vinden vanuit het tweede band. De ruin kan goed vertrekken en wanneer er voor een offensieve koers gekozen gaat worden kan hij zomaar binnen 500m aan de kop liggen. Gangbaarder scenario is echter wanneer hij vanuit het veld een zuinige koers krijgt en het op zijn speed aan laat komen. Zal worden gereden door David Thomain en vertrekt zonder achterijzers.

Eric Raffin gaat starten met Dream de Nilrem (2) die na een mindere periode nu langzaam weer lijkt te komen. Heeft vanuit het eerste band een goede startpositie en zou voor in het veld een zuinige koers moeten krijgen. Kan op deze manier zijn lange eindsprint bewaren voor de laatste ronde. De afstand zou voor hem geen enkel probleem mogen zijn en net als de laatste keren komt hij rondom zonder ijzers aan de start.

Winnend: 13. Cleangame
Plaats: 14. Coup Droit
Duo:
13/ 5, 7, 12, 14
Koppel:
13/ 5, 7, 12, 14
Plaatskoppel: 14/ 2, 4, 5, 7, 11, 12, 13


Tussenstand Grand National du Trot na ronde 7
Klassering Paard Aantal Punten
1e Cleangame 58 punten
2e Colonel Bond
26 punten
Balando
26 punten
4e Cavalleria
18 punten
5e Blues des Landiers
15 punten
Comtesse du Chene 15 punten
7e Creature Castelets
13 punten
8e Aribo Mix
12,5 punten
Aubrion du Gers 12,5 punten
10e Baronne de Bapre
12 punten

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

X