Homepage / front / The Force is weer op volle kracht
Team 0%BoB prolongeert Quiztitel The Force is terug op het podium Fluffies & 0%BOB blijven heersen in de Quiznight VERSLAG; LIVERPOOL F.C. – CARDIFF CITY The Force is weer op volle kracht Geslaagde Alsin meeting Hop Hash Easy IPA Knap gelijkspel Ajax bij Bayern Driedubbel genieten van Tripel Karmeliet Voorbeschouwing Quiznight Chelsea en Liverpool in evenwicht Gert’s paardencolumn MATCHWINNER FIRMINO ‘MVP’ VAN DE CHAMPIONS LEAGUE Doe gratis mee met het WK V75 CHAMPIONS LEAGUE-SPEELSCHEMA: DUELS OM VAN TE SMULLEN MalleMolen gastheer voor ALSIN Liverpool supporters WIJNALDUM HELPT LIVERPOOL MET EERSTE UITGOAL LANGS SPURS Mijn wedweek De inhaalrace is begonnen BOCKBIER FESTIVAL 2018 Jackpot in V75 Liverpool kent een droomstart in de Premier League Jägersro – zaterdag 1 september – Start: 14:30 voorbeschouwing Grand National du Trot Thijs is wijs! Trio op de Champs Elysees Robin Lauwers gooit de handdoek in de ring De tijdrit zorgt voor nog wat veranderingen in de eindstand Wie heeft er wat verdiend in de Tourpoule ? De Eagle has landed Dylan Groenetrui slaat zijn slag! The Eagle heerst op grote hoogte De tuinman pakt weer de bloemen De geschiedenis van het wedden op paarden Indelingen voetbal regioclubs Als een Sky renner maar wint Win met ons mee! Bloody Mary Hoe werkt het wedden op paarden precies? Guinness good for you Vacature barkeeper De wraak van Pastor de Negroni Ook de WK voetbal kent 7 winnaars Rustdag in de Tour Dit jaar weer live eredivisie voetbal ! MalleMolen Tipteam is weer terug Hoe meer vis, hoe droever het water Algemeen Klassement

The Force is weer op volle kracht

Na een periode waar The Force moeite had om het team compleet te krijgen voor een Quiznight editie lijkt de balans weer volledig terug te zijn bij de oud kampioenen. Ook de oktober editie wist The Force dus weer te winnen.
Een knappe prestatie maar ook BB Kees & the Limbo deed weer goede zaken met een tweede plaats.
The Fluffies kwamen zwaar gehavend naar de Quiznight, daar overheerste voornamelijk een verdrietig gevoel door slecht nieuws betreffende de gezondheid van Robert,  een van de teamleden die ruim 10 jaar al deelnemer is aan de quiz. Maar op verzoek van Robert kwam de groep toch hun sportieve plicht doen en dat de score deze keer wat minder was daar zal een ieder begrip voor hebben. Inmiddels is Robert overleden hetgeen natuurlijk ontzettend verdrietig is als je op 44 jarige leeftijd reeds afscheid moet nemen. Wij wensen team de Fluffies veel sterkte toe met dit grote verlies, naast een vriend was Robert ook een van de steunpilaren in het team.

De uitslag van de oktober editie was een close finish :

 1. The Force 56,5
 2. BB Kees & the Limbo 56
 3. 0%BOB 55,5
 4. Tornado Alley 55
 5. Slayer 51
 6. Tarrels 49,5
 7. Just Tryin 48,5
 8. Peekies 45
 9. Ansjes 44,5
 10. Wicky de Viking 43,5
 11. Terrorrizer 43
 12. Predators 43
 13. Petroleum 42,5
 14. Snob 41,5
 15. Fluffies 40,5
 16. Terrible Thunderlizards 38,5
 17. Quizlamitische Staat 38
 18. Geen flauw idee 37
 19. Fullhouse 35,5
 20. Wild Guess 29,5

 

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

X