SVL is van de laatste plek af

SVL is van de laatste plek af

Een knappe 1-3 op Delta overwinning geeft SVL weer hoop op handhaving.

Zaterdag speelde SVL een uitwedstrijd tegen Delta Sports 95, het was de laatste kans voor SVL om nog in aanmerking te komen voor de degradatie\promotie wedstrijden t.b.v. lijfsbehoud eerste klasse. Het werd een spannende wedstrijd, SVL kwam al vroeg op een achterstand te staan, maar SVL knokte zich toch naar een verdiende overwinning. Nu aankomende zaterdag het afmaken tegen GJC thuis en als dat lukt dan opmaken voor de nacompetitie. SVL onder leiding van de intern coach John van Loen heeft niets aan het toeval over gelaten, er werd voor elke meter gevochten. Ook het veel mee gekomen publiek uit Langbroek heeft genoten van de zeer spannende en goede wedstrijd die verdiend werd gewonnen door SVL.
In de 9e minuut werd het al 1-0 voor Delta Sports 95, uit een wirwar voor het doel tikte een aanvaller de bal in. De 14e minuut was het Alex van Een die door aangeven van Robin Janssen hard op de lat schoot. Maar Delta Sports 95 schoot in de 16e op de paal en ontkwam SVL aan een grotere achterstand. Maar in de 23e minuut kwam SVL op gelijke hoogte, een afstandschot van Wouter van Hoof werd van richting veranderd en belandde in het doel, zo was de stand 1-1. Maar net voor de rust had Selcuk Albayrak er 1-2 van kunnen maken, maar zijn inzet werd door de keeper van Delta Sports 95 tot corner getikt. Met de stand 1-1 werd er gerust.

Na de rust kwam SVL ongewijzigd weer in het veld. In de 53e minuut kwam toch de verdiende voorsprong, op het juiste moment tikte Willem Baaij de bal door naar Selcuk Albayrak die de bal voor het intikken had en daarmee leidde SVL met 1-2. De 66eminuut werd de licht geblesseerde Wouter van Hoof gewisseld en kwam Danny Kuijer het veld in. In de 71e en 72e minuut schoten Alex van Eem hard voorlangs en Mitchel de Vaal schoot hard over. De 74e minuut kreeg Geert Willem Merkens geel voor onderuit halen van een speler. Ook was het Robin Janssen die in de 77e minuut hard inschoot, maar de keeper van Delta Sports 95 tikte deze bal ook tot corner. Willem Baaij werd in de 82e minuut gewisseld en voor hem kwam Kevin van Leeuwen het veld in. De 88e minuut werd de geblesseerde Mitchel de Vaal gewisseld en kwam Martijn Verkerk het veld in. Selcuk Albayrak had in de 89e minuut de 1-3 op zijn schoen, uit een voorzet van Martijn Verkerk ging de bal net naast. In de 92e minuut werd het eindelijk 1-3 voor SVL, uit een voorzet van Alex van Eem tikte Selcuk Albayrak beheerst de 1-3 in.

Opstelling SVL: Geert Willem Merkens, Roben Schenk, Rob van Eem, Bastin Hofman, Robin Janssen, Wouter van Hoof (Danny Kuijer), Walter Cremers, Alex van Eem, Willem Baaij (Kevin van Leeuwen), Mitchel de Vaal (Martijn Verkerk) en Selcuk Albayrak.

Aankomende zaterdag speelt SVL de laatste en belangrijke wedstrijd thuis tegen GJS aanvang 14.30 uur.

X