SVF en SVMM vermaken publiek

SVMM opende de score.  Eén van de aanvallers van SVMM kreeg de gelegenheid om verwoestend uit te halen en zijn schot was onhoudbaar voor keeper Kevin Kroon (0-1). Na vier minuten een prachtige actie van Julian Heijmans.  Al liggend veroverde hij de bal van  een tegenstander. Zijn schot op doel hierna  leverde wel de gelijkmaker op voor SVF (1-1).In de 30e minuut werd een voorschot van rechts niet voldoende weggewerkt door keeper Kevin en de terugspringende bal  was voor  SVMM en zij kwamen weer op voorsprong (1-2). Met een beetje geluk had SVF nog voor rust op gelijke hoogte kunnen komen. Een schot(met rechts) van Jorrit van Dam belandde tegen de bal en had meer verdiend.

De 2e helft een zelfde spelbeeld, maar gezegd dient te worden  dat  SVMM  over iets meer kwaliteit beschikte.  Het hard werkende SVF had zeker ook nog kansen, maar de afronding bleef achterwege.
Bij SVF werden twee wissels in gebracht. Martin Oostveen en Jeroen de Wit voor Justin Schoonderwoerd en  Rik van der Mispel.

De winnende treffer door SVMM werd gemaakt door de uitstekende rechtsbuiten. Zijn schot, in de 45e minuut , op doel van SVF was onhoudbaar voor Kevin. (1-3).

X