Paardenraces

Home Paardenraces
V75 voorbeschouwing 21 juli

V75 voorbeschouwing 21 juli

V75 Axevalla, 21 juli Twee Timo Nurmos-bankers in lastige meeting… Traditioneel weekend op de baan van Axevalla. Met op zaterdag...

Uitslag V75 Halmstad 7 juli

Uitslag V75 Halmstad 7 juli

7 goed: €58.859,64 6 goed: €44,88 5 goed: €3,72 Deze zaterdag gaan we naar de gezellige groene baan van Arjang....

Wedden op de paarden

In de Mallemolen bieden wij de mogelijkheid om te wedden op paardenraces. Wij bieden u een ruim aanbod aan koersen de gehele dag door.
Veel internationale koersen kunt u bij ons live zien en natuurlijk kan hier ook op gespeeld worden.
Er zijn diverse manieren om te wedden, hieronder leggen wij u een aantal van de mogelijkheden uit.

Winnend
Het meest gespeelde spel ter wereld. En ook het simpelste om uit te leggen: welk paard wint de race? Het is daarom een ideaal spel voor de beginnende speler. Hebben naast u veel andere wedders op een paard (favoriet) ingezet, dan is de winst laag. De pot wordt immers door velen gedeeld. Maar wint uw paard en hebben maar weinig andere spelers op deze winnaar (outsider) ingezet, dan is de uitbetaling fors. U speelt het spel Winnend vanaf 1 euro en kan het op elke race spelen.

Plaats
Het spel met de grootste winkans. Met andere woorden een gemakkelijk spel. Voorspel welk paard bij de eerste drie eindigt en u bent winnaar. Een aanrader voor de beginnende wedder. In een race moet u voorspellen welk paard bij de eerste drie eindigt. Wordt het paard waarop u heeft ingezet eerste, tweede of derde, dan heeft u gewonnen. U speelt het spel Plaats vanaf 1 euro en kan het vrijwel op elke races spelen.

Winnend & Plaats
Een combinatie tussen de spelen Winnend en Plaats. U speelt twee weddenschappen tegelijk. Uiteraard betaal u ook voor twee spellen (bijv. 2 keer 1 euro). Als uw gekozen paard wint dan pakt u zowel de winst voor het spel Winnend als het spel Plaats. Wordt uw keuze tweede of derde dan wint u alleen de Plaatsweddenschap. U speelt het spel Winnend & Plaats vanaf 1 euro en kan het vrijwel op elke race spelen.

Duo
U voorspelt welke twee paarden als eerste en tweede finishen. Het is van belang in welke volgorde de eerste twee paarden eindigen. Lukt het u om het juiste Duo te voorspellen in een race met veel paarden? Dan heeft u kans op een forse uitbetaling. Om uw kansen te vergroten kunt u per race op meerdere paarden wedden. Duo speelt u vanaf 0,50 euro op vrijwel elke race.

Trio
Het populairste wedspel van Nederland. Welke drie paarden finishen als eerste, tweede en derde in de race? Het is een spel voor de gevorderde speler, want de paarden moeten in de juiste volgorde finishen. Ook hier geldt dat het spel moeilijker wordt naarmate de race uit meer paarden bestaat. Heeft u een trio goed geraden? Dan kunt u een flinke uitbetaling verwachten. Om uw kansen te vergroten kunt u per race op meerdere paarden wedden. Trio speelt u vanaf 0,50 euro per combinatie op vrijwel elke race.

Kwartet
Een uitdagend spel. Welke vier paarden passeren de finish als eerste, tweede, derde en vierde? Een graadje moeilijker dus nog dan Trio. Hoe meer paarden, hoe groter de kans op een zeer grote winst. Om uw kansen te vergroten kunt u per race op meerdere paarden wedden. Kwartet speelt u vanaf 0,50 euro per combinatie op de speciaal geselecteerde koersen.

Daarnaast zijn er nog veel meer spelmogelijkheden, deze leggen wij u graag uit.

 

X