Homepage / sport / Ook de WK voetbal kent 7 winnaars
Team 0%BoB prolongeert Quiztitel The Force is terug op het podium Fluffies & 0%BOB blijven heersen in de Quiznight VERSLAG; LIVERPOOL F.C. – CARDIFF CITY The Force is weer op volle kracht Geslaagde Alsin meeting Hop Hash Easy IPA Knap gelijkspel Ajax bij Bayern Driedubbel genieten van Tripel Karmeliet Voorbeschouwing Quiznight Chelsea en Liverpool in evenwicht Gert’s paardencolumn MATCHWINNER FIRMINO ‘MVP’ VAN DE CHAMPIONS LEAGUE Doe gratis mee met het WK V75 CHAMPIONS LEAGUE-SPEELSCHEMA: DUELS OM VAN TE SMULLEN MalleMolen gastheer voor ALSIN Liverpool supporters WIJNALDUM HELPT LIVERPOOL MET EERSTE UITGOAL LANGS SPURS Mijn wedweek De inhaalrace is begonnen BOCKBIER FESTIVAL 2018 Jackpot in V75 Liverpool kent een droomstart in de Premier League J├Ągersro – zaterdag 1 september – Start: 14:30 voorbeschouwing Grand National du Trot Thijs is wijs! Trio op de Champs Elysees Robin Lauwers gooit de handdoek in de ring De tijdrit zorgt voor nog wat veranderingen in de eindstand Wie heeft er wat verdiend in de Tourpoule ? De Eagle has landed Dylan Groenetrui slaat zijn slag! The Eagle heerst op grote hoogte De tuinman pakt weer de bloemen De geschiedenis van het wedden op paarden Indelingen voetbal regioclubs Als een Sky renner maar wint Win met ons mee! Bloody Mary Hoe werkt het wedden op paarden precies? Guinness good for you Vacature barkeeper De wraak van Pastor de Negroni Ook de WK voetbal kent 7 winnaars Rustdag in de Tour Dit jaar weer live eredivisie voetbal ! MalleMolen Tipteam is weer terug Hoe meer vis, hoe droever het water Algemeen Klassement

Ook de WK voetbal kent 7 winnaars

Rond elk groot voetbalevenement is er natuurlijk ook altijd de voetbalpoule. Dit jaar 35 voetballiefhebbers maar uiteindelijk kende de poule 7 winnaars. Het was dit jaar voldoende om Frankrijk als winnaar te voorspellen.
Niemand wist de nummer 2 en 3 te voorzien.
De winnaars: Selma Reijnders, Gert-Jan van Rooijen,Maarten van Deutekom, Milan van Deutekom, Jorrit Kooreman, Jack Balk en Frank Jansen. Allen kregen 50 punten. Ruben Eijgendaal eindigde op de zevende plaats met 10 punten. Hij wist de nummer 4 Engeland goed te voorspellen.

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

X