Menu

Our Special Menu

MAKING THE BEST BEER POSSIBLE

Martini Espresso

Voor veel dames een reden om nog een bezoek aan de MalleMolen te brengen. Een van onze favorieten; verse espresso , butterscotch, ketel one wodka en suikersiroop. Enjoy!

image

The Negroni

De precieze herkomst van dit drankje is onbekend, maar er wordt beweerd dat de Negroni bedacht is in Florence rond 1919. In Caffè Casoni (wat nu Caffè Cavalli is) zou de graaf Camillo Negroni om dit drankje hebben gevraagd, als variant op de Americano: een mixdrankje van Campar

Espresso

Is er een beter espresso in Wijk bij Duurstede? Oordeel zelf.  

image

Cappuccino

Onze cappuccino bereiden wij op baristariaanse wijze, dit betekend vol passie en met de juiste ingrediënten zodat we u een optimale cappuccino kunnen serveren.

Hel en Verdoemenis

Gebrouwen met traditionele Engelse Brown Malts. Dit is een Imperial Russian Stout dat prijzen heeft gewonnen door heel Europa, van Zweden tot Italië. De brouwers zijn er van overtuigd dat wie dit bier niet eens een keer probeert, een doodzonde voor zijn smaakpapillen begaat.

image

Guinness

The Guinness is bij ons van het vat verkrijgbaar en daarmee zijn we uniek in de regio. Deze legendarische Stout uit Dublin mag in een beetje pub niet ontbreken!!

Steenbrugge Abdijbock

De favoriet van velen tijdens het Wijkse Bockbier Festival de Steenbrugge Abdijbock.

image

Lowlander White Ale

Man o Man ! wat een geweldig witbier; nu van het vat!

Jz Pub
A Gin & Whisky
Our Contact Information
+01 - 315 - 0006 565
Canal View Society Jz Street La 0005846