Homepage / front / MalleMolen gastheer voor ALSIN Liverpool supporters
Team 0%BoB prolongeert Quiztitel The Force is terug op het podium Fluffies & 0%BOB blijven heersen in de Quiznight VERSLAG; LIVERPOOL F.C. – CARDIFF CITY The Force is weer op volle kracht Geslaagde Alsin meeting Hop Hash Easy IPA Knap gelijkspel Ajax bij Bayern Driedubbel genieten van Tripel Karmeliet Voorbeschouwing Quiznight Chelsea en Liverpool in evenwicht Gert’s paardencolumn MATCHWINNER FIRMINO ‘MVP’ VAN DE CHAMPIONS LEAGUE Doe gratis mee met het WK V75 CHAMPIONS LEAGUE-SPEELSCHEMA: DUELS OM VAN TE SMULLEN MalleMolen gastheer voor ALSIN Liverpool supporters WIJNALDUM HELPT LIVERPOOL MET EERSTE UITGOAL LANGS SPURS Mijn wedweek De inhaalrace is begonnen BOCKBIER FESTIVAL 2018 Jackpot in V75 Liverpool kent een droomstart in de Premier League Jägersro – zaterdag 1 september – Start: 14:30 voorbeschouwing Grand National du Trot Thijs is wijs! Trio op de Champs Elysees Robin Lauwers gooit de handdoek in de ring De tijdrit zorgt voor nog wat veranderingen in de eindstand Wie heeft er wat verdiend in de Tourpoule ? De Eagle has landed Dylan Groenetrui slaat zijn slag! The Eagle heerst op grote hoogte De tuinman pakt weer de bloemen De geschiedenis van het wedden op paarden Indelingen voetbal regioclubs Als een Sky renner maar wint Win met ons mee! Bloody Mary Hoe werkt het wedden op paarden precies? Guinness good for you Vacature barkeeper De wraak van Pastor de Negroni Ook de WK voetbal kent 7 winnaars Rustdag in de Tour Dit jaar weer live eredivisie voetbal ! MalleMolen Tipteam is weer terug Hoe meer vis, hoe droever het water Algemeen Klassement

MalleMolen gastheer voor ALSIN Liverpool supporters

Op het moment dat  29 september de grijze Shantyfestival bezoekers Wijk bij Duurstede weer verlaten maakt de MalleMolen zich op voor een kraker in de premier league. Chelsea ontvang thuis om 18:30 uur Liverpool F.C. en bij het ter perse gaan van dit artikel staan deze 2 clubs fier aan de leiding in de Premier League. Dit belooft dus een spektakel te worden.
De wedstrijd zenden wij zoals u van ons gewend bent uit op grootbeeld maar nu wordt het kijken van deze wedstrijd in de MalleMolen sfeervoller dan u verwacht.
De MalleMolen is namelijk deze dag ‘home of Alsin’ ; the official supporterclub Netherlands wat met zich meebrengt dat de MalleMolen namelijk vandaag in het teken staat van Liverpool F.C. en zijn in Nederland wonende fans.
Sedert 2 jaar is de MalleMolen een partnership aangegaan met de in 2002 opgerichte supportersclub ALSIN.
Alsin is op 1 september 2002 opgericht met als doelstelling om kostendekkend te werken en supporters in de gelegenheid te stellen naar Anfield te gaan. De naam Alsin is de afkorting van Association of Liverpool Supporters In the Netherlands. Aangezien 35 leden nodig waren om een branches te worden moest er druk gelobbyd worden en zag Alsin zoals hierboven al vermeld op 1 september 2002 het levenslicht.
De MalleMolen is voor de voetballiefhebber in Wijk bij Duurstede bij uitstek de plek om de wedstrijden van jouw favoriete eredivisieclub te kijken maar al heel wat jaren zien we dat de interesse in de buitenlandse competities toeneemt.
Opmerkelijk was dan ook dat bleek dat er onder de inwoners van Wijk bij Duurstede een bovengemiddeld aantal Liverpoolsupporters wonen. En inderdaad er zijn gelijkenissen met de stad uit het Merseyside district in het noordwesten van Engeland. Wat de 2 steden gemeen hebben is natuurlijk dat het beiden havenplaatsen zijn, een cafe (pub) cultuur hebben en dat muziek een grote rol speelt in het leven van de inwoners getuige de vele muzikale festivals.
De MalleMolen transformeerde de laatste jaren geïnspireerd door de vele pub bezoeken van de uitbater in Engeland steeds meer van cafe naar pub. De uitbater die regelmatig de stad Liverpool bezocht werd verliefd op de stad. Faliekant detail is dat de basis van het regelmatige bezoek aan Liverpool niet voetbal was maar de paardenraces op de baan van Aintree.
Maar al snel nam het Liverpool F.C. virus ook snel bezit van de MalleMolen uitbater. Mede door een voetballende zoon die Roberto Firmino al jaren op de voet volgt werd er geen wedstrijd van The Reds meer gemist en moest het er dan ook maar eens van komen om Anfield te bezoeken. Zo ontdekten zij Alsin, de nederlandse fanclub van Liverpool FC. Via deze prachtige fanclub kon men zonder dat er iemand tussen zit die zich heerlijk verrijkt aan ticketsverkoop kaarten verkrijgen voor de inmiddels  favoriete voetbalclub van de MalleMolen. Het is dan ook niet vreemd dat ALSIN en de MalleMolen een partnership met elkaar aangingen om Liverpool F.C. te eren en het mogelijk te maken voor een ieder die Liverpool F.C. in zijn hart sluit de mogelijkheid te geven om het Merseyside gevoel te kunnen beleven zowel in Nederland als in Liverpool zelf.
29 september zal de MalleMolen een paar vierkante meters Liverpool zijn in Wijk bij Duurstede als we samen met het Nederlandse kloppende hart van the Reds de wedstrijd tegen Chelsea kijken.
En let op: Bij elke goal van Liverpool luidt in de MalleMolen de bel ! YNWA

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

X