Homepage / sport / Knap gelijkspel Ajax bij Bayern
Team 0%BoB prolongeert Quiztitel The Force is terug op het podium Fluffies & 0%BOB blijven heersen in de Quiznight VERSLAG; LIVERPOOL F.C. – CARDIFF CITY The Force is weer op volle kracht Geslaagde Alsin meeting Hop Hash Easy IPA Knap gelijkspel Ajax bij Bayern Driedubbel genieten van Tripel Karmeliet Voorbeschouwing Quiznight Chelsea en Liverpool in evenwicht Gert’s paardencolumn MATCHWINNER FIRMINO ‘MVP’ VAN DE CHAMPIONS LEAGUE Doe gratis mee met het WK V75 CHAMPIONS LEAGUE-SPEELSCHEMA: DUELS OM VAN TE SMULLEN MalleMolen gastheer voor ALSIN Liverpool supporters WIJNALDUM HELPT LIVERPOOL MET EERSTE UITGOAL LANGS SPURS Mijn wedweek De inhaalrace is begonnen BOCKBIER FESTIVAL 2018 Jackpot in V75 Liverpool kent een droomstart in de Premier League Jägersro – zaterdag 1 september – Start: 14:30 voorbeschouwing Grand National du Trot Thijs is wijs! Trio op de Champs Elysees Robin Lauwers gooit de handdoek in de ring De tijdrit zorgt voor nog wat veranderingen in de eindstand Wie heeft er wat verdiend in de Tourpoule ? De Eagle has landed Dylan Groenetrui slaat zijn slag! The Eagle heerst op grote hoogte De tuinman pakt weer de bloemen De geschiedenis van het wedden op paarden Indelingen voetbal regioclubs Als een Sky renner maar wint Win met ons mee! Bloody Mary Hoe werkt het wedden op paarden precies? Guinness good for you Vacature barkeeper De wraak van Pastor de Negroni Ook de WK voetbal kent 7 winnaars Rustdag in de Tour Dit jaar weer live eredivisie voetbal ! MalleMolen Tipteam is weer terug Hoe meer vis, hoe droever het water Algemeen Klassement

Knap gelijkspel Ajax bij Bayern

Ajax heeft in zijn tweede groepsduel in de Champions League opzien gebaard door bij Bayern München na een pover begin knap met 1-1 gelijk te spelen. Bayern had na twee misstappen op rij in de Bundesliga (remise tegen Augsburg en verlies tegen Hertha BSC) iets goed te maken en begon gretig.Robben dwong al snel Onana tot een redding en gaf een minuutje later de voorzet,waaruit de ongemoeid gelaten Hummels binnenkopte. Om die domper te verwerken had Ajax een kwartier nodig,maar toen veerde het op. Ziyech stelde Neuer op de proef met een verraderlijk schot en Mazraoui rondde kort daarna een combinatie met Tadic af met een droge knal:1-1.

In het gelijkopgaande vervolg van de eerste helft was Ziyech het dichtst bij succes,maar zijn pegel werd gestopt door Neuer.Zo overrompelend als Bayern begon aan het duel,zo startte Ajax na rust.Tadic en Tagliafico misten binnen enkele minuten twee opgelegde kansen. Naarmate de tweede helft vorderde kreeg Bayern,waar Robben inmiddels vervangen was door Rodriguez,weer een overwicht, maar Ajax bleef bij scherpe counters voor meer gevaar zorgen.Zo schoot Van de Beek in kansrijke positie naast. Rodriguez was in de slotfase namens de Duitsers kansrijk (Onana redde),maar Ajax was dichter bij succes,want Schöne schoot via Neuers vingers tegen de lat.

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

X