Kan Eversen afrekenen met zijn penaltysyndroom?

Kan Eversen afrekenen met zijn penaltysyndroom?

Simeon Eversen, vaste waarde binnen de ploeg van Viking Utd wist vorig jaar tijdens de cruciale penaltyreeks het net niet te vinden.
Dat dit zo’n impact zou hebben op zijn privé leven dat kon hij toen nog niet voorzien. Na de Coppa van vorig jaar waar Viking Utd als laatste eindigde zag men Simeon zelden op straat, hij kampte met hevige depressies en viel vele kilo’s af.
Vandaag 21 mei spreekt Simeon Eversen voor het eerst weer in de openbaarheid over wat het missen van de penalty met zijn leven deed.

2 jaar lang win je de Coppa Tonto en word je door de achterban als God behandeld maar afgelopen jaar ging het volledig mis. Reeds een dag na de Coppa Tonto vielen de doodsbedreigingen in de bus, mn mailbox werd gehackt, mn huis beklad door boze fans. Ik at bijna niets meer en  durfde niet meer over straat.
Ook mn teammaatjes van toen keken mij met de rug aan. Van Hero tot Zero zeg maar. Ik heb van 
februari t/m april in een Tibetaans klooster gezeten waar ik me gespecialiseerd heb in Cruyff Yoga. Deze vorm van Yoga is door Johan geïntroduceerd in Tibet speciaal voor voetballers met mijn problematiek. Iedere dag 14 x mediteren, 14 glaasjes water per dag en als voedsel slechts 14 rijstkorrels. Deze periode is nu achter de rug en ik voel me weer mens en ben klaar om de ware Simeon 3 juni weer te laten zien!

3 juni staat Simeon waarschijnlijk in de basis tijdens de openingswedstrijd, benieuwd of ie de penalty neemt!

X