Homepage / weddenoppaarden / Jägersro - zaterdag 1 september - Start: 14:30
Team 0%BoB prolongeert Quiztitel The Force is terug op het podium Fluffies & 0%BOB blijven heersen in de Quiznight VERSLAG; LIVERPOOL F.C. – CARDIFF CITY The Force is weer op volle kracht Geslaagde Alsin meeting Hop Hash Easy IPA Knap gelijkspel Ajax bij Bayern Driedubbel genieten van Tripel Karmeliet Voorbeschouwing Quiznight Chelsea en Liverpool in evenwicht Gert’s paardencolumn MATCHWINNER FIRMINO ‘MVP’ VAN DE CHAMPIONS LEAGUE Doe gratis mee met het WK V75 CHAMPIONS LEAGUE-SPEELSCHEMA: DUELS OM VAN TE SMULLEN MalleMolen gastheer voor ALSIN Liverpool supporters WIJNALDUM HELPT LIVERPOOL MET EERSTE UITGOAL LANGS SPURS Mijn wedweek De inhaalrace is begonnen BOCKBIER FESTIVAL 2018 Jackpot in V75 Liverpool kent een droomstart in de Premier League Jägersro – zaterdag 1 september – Start: 14:30 voorbeschouwing Grand National du Trot Thijs is wijs! Trio op de Champs Elysees Robin Lauwers gooit de handdoek in de ring De tijdrit zorgt voor nog wat veranderingen in de eindstand Wie heeft er wat verdiend in de Tourpoule ? De Eagle has landed Dylan Groenetrui slaat zijn slag! The Eagle heerst op grote hoogte De tuinman pakt weer de bloemen De geschiedenis van het wedden op paarden Indelingen voetbal regioclubs Als een Sky renner maar wint Win met ons mee! Bloody Mary Hoe werkt het wedden op paarden precies? Guinness good for you Vacature barkeeper De wraak van Pastor de Negroni Ook de WK voetbal kent 7 winnaars Rustdag in de Tour Dit jaar weer live eredivisie voetbal ! MalleMolen Tipteam is weer terug Hoe meer vis, hoe droever het water Algemeen Klassement

Jägersro – zaterdag 1 september – Start: 14:30

Jägersro – zaterdag 1 september – Start: 14:30

Mack Dragan is mijn idee van deze meeting…

JACKPOT!

Dubbele V75 op Jägersro dit weekend. Vandaag zaterdag een ’gewone’ meeting en zondag een Extra V75 met o.a. de finale van de Zweedse Derby. Veel succes!

V75-1 (Race 5)

Meteen lastig in de merriekoers in de eerste afdeling. De beste paarden hebben 20 meter goed te maken op Chapter N.Deo en ik ben er niet zeker van of ze dat gaat lukken. Het paard wint vaak en de combinatie Redén/Kihlström behoeft geen nadere introductie. Julia Pellini is beter dan ooit en moet er ook hier bij. Rose Mary heeft goede paarden ontmoet en was tweede in Stosprintern. Quiz Töll is gewend aan deze condities en pakte laatst een prima zege.

V75-2 (Race 6)

Eén paard of een heleboel in de tweede afdeling. Ik kies voor het eerste alternatief. Rajah Silvio staat er mooi in hier en won laatst. Dit nummer is fraai en Björn Goop weet wat hem te doen staat. Ik hoop dat hij de kop kan pakken. Dan wens ik de rest veel succes!

V75-3 (Race 7)

Nog een banker in de derde afdeling. Cyber Lane was laatst derde in Jubileumspokalen en is het beste paard hier. Hij heeft slecht geloot maar ik verwacht dat hij een offensieve koers krijgt van Johan Untersteiner. Hela vägen!

V75-4 (Race 8)

Vierjarige paarden in de vierde afdeling en ik denk dat de paarden met een handicap het moeilijk gaan krijgen. De twee beste paarden zonder handicap hebben ook nog eens goed geloot. Burning Man wint vaak en Christoffer Eriksson won laatst met hem. Malfoy heeft een perfekt nummer en met de juiste start pakt Johan Untersteiner de kop. Håll igång!

V75-5 (Race 9)

Heel open in de vijfde afdeling en ik pak ze allemaal. Een paar paarden pak ik eruit: Prince of Persia heeft het goed gedaan in Duitsland. Wat kan hij hier? Dornoch Am won laatst in de V75. Gustafson kennen jullie beter dan ik. Rick Ebbinge heeft het goed gedaan in Scandinavië deze zomer. Cashback Pellini is beter dan de laatste resultaten vertonen en nu rijdt Björn Goop! Ironman Pellini wint vaak maar dit nummer is dramatisch.

V75-6 (Race 10)

Alweer lastig in de zesde afdeling. Velvet Gio is in vorm en dit nummer kon niet beter. Comanche Moon heeft het ook heel goed gedaan op het eind en ook hij heeft schitterend geloot. Monfalcone is constant en goed. Outsider. Pacific Face won laatst in een nieuw record. Meenemen. Toddler won laatst in een fraaie tijd en is misschien wel het beste paard hier. Maar hij heeft matig geloot net als Arsenal. Het paard van Peter Untersteiner wint vaak en is goed voor deze klasse. Rajah Press neem ik er alleen al bij vanwege Björn Goop.

V75-7 (Race 11)

In de zevende afdeling komt mijn idee van deze meeting. Ik heb de hele zomer gewacht op een mooi nummer voor Mack Dragan. En ik heb lang moeten wachten… Maar nu is het dan zover! Hij is heel goed voor deze klasse en kan snel vertrekken. Ik verwacht een heel offensieve Carl-Johan Jepson. Hela vägen!

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

X