Homepage / weddenoppaarden / Jackpot in V75
Team 0%BoB prolongeert Quiztitel The Force is terug op het podium Fluffies & 0%BOB blijven heersen in de Quiznight VERSLAG; LIVERPOOL F.C. – CARDIFF CITY The Force is weer op volle kracht Geslaagde Alsin meeting Hop Hash Easy IPA Knap gelijkspel Ajax bij Bayern Driedubbel genieten van Tripel Karmeliet Voorbeschouwing Quiznight Chelsea en Liverpool in evenwicht Gert’s paardencolumn MATCHWINNER FIRMINO ‘MVP’ VAN DE CHAMPIONS LEAGUE Doe gratis mee met het WK V75 CHAMPIONS LEAGUE-SPEELSCHEMA: DUELS OM VAN TE SMULLEN MalleMolen gastheer voor ALSIN Liverpool supporters WIJNALDUM HELPT LIVERPOOL MET EERSTE UITGOAL LANGS SPURS Mijn wedweek De inhaalrace is begonnen BOCKBIER FESTIVAL 2018 Jackpot in V75 Liverpool kent een droomstart in de Premier League Jägersro – zaterdag 1 september – Start: 14:30 voorbeschouwing Grand National du Trot Thijs is wijs! Trio op de Champs Elysees Robin Lauwers gooit de handdoek in de ring De tijdrit zorgt voor nog wat veranderingen in de eindstand Wie heeft er wat verdiend in de Tourpoule ? De Eagle has landed Dylan Groenetrui slaat zijn slag! The Eagle heerst op grote hoogte De tuinman pakt weer de bloemen De geschiedenis van het wedden op paarden Indelingen voetbal regioclubs Als een Sky renner maar wint Win met ons mee! Bloody Mary Hoe werkt het wedden op paarden precies? Guinness good for you Vacature barkeeper De wraak van Pastor de Negroni Ook de WK voetbal kent 7 winnaars Rustdag in de Tour Dit jaar weer live eredivisie voetbal ! MalleMolen Tipteam is weer terug Hoe meer vis, hoe droever het water Algemeen Klassement

Jackpot in V75

Solänget – 8 september – Start: 14:30

JACKPOT!

Disco Volante is de beste Jackpot-banker

We gaan naar de baan van Solänget dit keer, net buiten Örnsköldsvik een paar honderd kilometer ten noorden van Stockholm. De Jackpot komt zeer gelegen. Veel succes!

V75-1 (Race 5)

Stayerkoers in de eerste afdeling. Ik heb een sterk kwartet. Donners Am heeft het best geloot van hen en dat zou wel eens de doorslag kunnen geven. Quality Tilly is in topvorm en nu rijdt Örjan Kihlström. Esprit Sisu wint vaak en heeft sterkere tegenstanders ontmoet. Global Undecided won laatst een grotere koers maar heeft hier vreselijk geloot. Nieuwe pikeur.

V75-2 (Race 6)

Merries in de tweede afdeling. Mijn duo is sterk. Roheryn heeft een interessant nummer en ik vind Ulf Ohlsson eerlijk gezegd een versterking, zeker met de bandenstart. Indoor Voices won laatst ondanks een dubbele handicap en liep een nieuw record. Goede kans met een soortgelijke prestatie.

V75-3 (Race 7)

Banker in de derde afdeling. Emile Zola Sisu heeft bijna het minst verdiend van alle paarden hier maar ik ga toch voor hem. Hij heeft zes van de zeven races gewonnen en lijkt een talent. Hij ontmoet nu iets betere tegenstand maar kan dit zeker aan. Örjan Kihlström vind ik zeker geen nadeel. Hela vägen!

V75-4 (Race 8)

Open koudbloedige race in de vierde afdeling. Finseth Yr liep geen race afgelopen jaar maar heeft dit seizoen vier van de vijf koersen gewonnen. Vertigo Knekten is beter dan de laatste resultaten laten zien. Per Lennartsson kan stunten. Spydo Ö.K. won laatst en nu zit Ulf Ohlsson op de sulky. Guli Tor wordt dit keer gereden door Örjan Kihlström en dat is een meter of 20 verschil. Misschien wel meer. K.A.Priol heeft twee zeges op rij en nu rijdt Ulf Eriksson.

V75-5 (Race 9)

De beste banker komt in de vijfde afdeling. Disco Volante had een vrij matige zomer onder andere vanwege hele slechte nummers maar won laatst en lijkt in vorm. Heeft nu opnieuw goed geloot en ontmoet vrij eenvoudige tegenstand hier. Ik verwacht een offensieve koers. Hela vägen!

V75-6 (Race 10)

Mooi duel in de zesde afdeling. Makethemark pakte laatst een dik verdiende overwinning in Jubileumspokalen. Dit is een topper van wie we nog veel gaan horen de komende jaren. Goede winstkans maar Diamanten is natuurlijk geen bluf. Hij heeft ook nog eens perfekt geloot en pakt vrijwel zeker de kop.

V75-7 (Race 11)

Sprint in de laatste afdeling. Sign Me Up Too is al het hela jaar in vorm. Heeft hier veel beter geloot dan laatst en moet er absoluut bij. Celebrity Lane wint vaak en moet er alleen al bij vanwege Erik Adielsson. Dreamboy As is constant en goed. Deze afstand is een vraagtekentje en de pikeur is natuurlijk geen voordeel. Etosha Boko heb ik jaren een zwak voor maar hij wordt nooit zo goed als ik verwacht had. Hier kan hij absoluut verrassen. Mellby Demon wint niet vaak maar hij was verbeterd laatst en Örjan Kihlström is altijd interessant.

  1 2 3 4 5 6 7  
V75 4,9,10,12 7,11 1 1,2,4,5,6,7,9,13 3 2,5 3,5,6,7,8

Totaal: 4 x 2 x 1 x 8 x 1 x 2 x 5 = 640 combinaties
Kosten: 640 x €0,06 = €38,40

Lycka till!
Björn Better


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

X