Homepage / weddenoppaarden / Hoe werkt het wedden op paarden precies?
Team 0%BoB prolongeert Quiztitel The Force is terug op het podium Fluffies & 0%BOB blijven heersen in de Quiznight VERSLAG; LIVERPOOL F.C. – CARDIFF CITY The Force is weer op volle kracht Geslaagde Alsin meeting Hop Hash Easy IPA Knap gelijkspel Ajax bij Bayern Driedubbel genieten van Tripel Karmeliet Voorbeschouwing Quiznight Chelsea en Liverpool in evenwicht Gert’s paardencolumn MATCHWINNER FIRMINO ‘MVP’ VAN DE CHAMPIONS LEAGUE Doe gratis mee met het WK V75 CHAMPIONS LEAGUE-SPEELSCHEMA: DUELS OM VAN TE SMULLEN MalleMolen gastheer voor ALSIN Liverpool supporters WIJNALDUM HELPT LIVERPOOL MET EERSTE UITGOAL LANGS SPURS Mijn wedweek De inhaalrace is begonnen BOCKBIER FESTIVAL 2018 Jackpot in V75 Liverpool kent een droomstart in de Premier League Jägersro – zaterdag 1 september – Start: 14:30 voorbeschouwing Grand National du Trot Thijs is wijs! Trio op de Champs Elysees Robin Lauwers gooit de handdoek in de ring De tijdrit zorgt voor nog wat veranderingen in de eindstand Wie heeft er wat verdiend in de Tourpoule ? De Eagle has landed Dylan Groenetrui slaat zijn slag! The Eagle heerst op grote hoogte De tuinman pakt weer de bloemen De geschiedenis van het wedden op paarden Indelingen voetbal regioclubs Als een Sky renner maar wint Win met ons mee! Bloody Mary Hoe werkt het wedden op paarden precies? Guinness good for you Vacature barkeeper De wraak van Pastor de Negroni Ook de WK voetbal kent 7 winnaars Rustdag in de Tour Dit jaar weer live eredivisie voetbal ! MalleMolen Tipteam is weer terug Hoe meer vis, hoe droever het water Algemeen Klassement

Hoe werkt het wedden op paarden precies?

In de MalleMolen spelen we via de enige officieel totalisator in Nederland; Runnerz.
Via deze partner van de MalleMolen zijn wij dan ook in het bezit van een door justitie goedgekeurde wedcafe licentie.

Wedden via de totalisator is wereldwijd de meest voorkomende vorm van wedden op paarden. Wedden op paarden via de totalisator werkt als volgt:

totalisator

Wedden via de totalisator wordt ook wel het meest betrouwbare wedden genoemd. De organisator van de weddenschap (de totalisator) heeft namelijk geen enkel belang bij de uitslag van een race. Het uitkeringspercentage staat immers van tevoren vast zodat de organisator – ongeacht de omzet en ongeacht de winnaar van de race – dus altijd vastgesteld is. Bij andere vormen van wedden zoals spelen via een bookmaker of betting exchange heeft de aanbieder van de weddenschap juist wel een groot belang bij de uitkomst van een race. In de MalleMolen hopen we dus dat jullie winnen.

De totalisatormethode werkt vooral goed bij weddenschappen die verder reiken dan louter de winnaar kiezen (bookmaker en betting exchange). Dus weddenschapen waarbij de eerste twee (duo) of eerste drie (trio) over de finish moeten worden voorspeld zijn uitermate geschikt voor de totalisator. Vandaar de populariteit bij het paardenrennen. Het interessante van deze zogenaamde meervoudige weddenschappen is het feit dat de uitbetalingen vaak erg hoog zijn vanwege de grote liquiditeit: er zit veel geld in de pot.

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

X