Homepage / weddenoppaarden / Gert's paardencolumn
Team 0%BoB prolongeert Quiztitel The Force is terug op het podium Fluffies & 0%BOB blijven heersen in de Quiznight VERSLAG; LIVERPOOL F.C. – CARDIFF CITY The Force is weer op volle kracht Geslaagde Alsin meeting Hop Hash Easy IPA Knap gelijkspel Ajax bij Bayern Driedubbel genieten van Tripel Karmeliet Voorbeschouwing Quiznight Chelsea en Liverpool in evenwicht Gert’s paardencolumn MATCHWINNER FIRMINO ‘MVP’ VAN DE CHAMPIONS LEAGUE Doe gratis mee met het WK V75 CHAMPIONS LEAGUE-SPEELSCHEMA: DUELS OM VAN TE SMULLEN MalleMolen gastheer voor ALSIN Liverpool supporters WIJNALDUM HELPT LIVERPOOL MET EERSTE UITGOAL LANGS SPURS Mijn wedweek De inhaalrace is begonnen BOCKBIER FESTIVAL 2018 Jackpot in V75 Liverpool kent een droomstart in de Premier League Jägersro – zaterdag 1 september – Start: 14:30 voorbeschouwing Grand National du Trot Thijs is wijs! Trio op de Champs Elysees Robin Lauwers gooit de handdoek in de ring De tijdrit zorgt voor nog wat veranderingen in de eindstand Wie heeft er wat verdiend in de Tourpoule ? De Eagle has landed Dylan Groenetrui slaat zijn slag! The Eagle heerst op grote hoogte De tuinman pakt weer de bloemen De geschiedenis van het wedden op paarden Indelingen voetbal regioclubs Als een Sky renner maar wint Win met ons mee! Bloody Mary Hoe werkt het wedden op paarden precies? Guinness good for you Vacature barkeeper De wraak van Pastor de Negroni Ook de WK voetbal kent 7 winnaars Rustdag in de Tour Dit jaar weer live eredivisie voetbal ! MalleMolen Tipteam is weer terug Hoe meer vis, hoe droever het water Algemeen Klassement

Gert’s paardencolumn

Gezien het kleine beetje tijd wat ik genereer nu ik op zaterdag als trainer/coach niet meer op de voetbalvelden hoef te zijn doe ik samen met wat andere plaatsgenoten maar een gooi naar de titel Wereldkampioen V75.
Gratis deelname en kans maken op een trip naar Zweden en €25.000,- is altijd de moeite waard.
Wat vandaag ook de moeite waard kan zijn is de 2e koers Newbury  om 14:45 uur in de Dubai Duty Free Handicap
Mijn oog valt daar op My Lord en Master die met een 12/1 cote simpelweg de moeite waard is om winnend/plaats te spelen.
We zitten in de nadagen van het flatrating seizoen en natuurlijk zit ik smachtend te wachten op het moment dat de “jumps” weer van start gaan. Voor mij persoonlijk zijn de chases en the hurdles het neusje van de zalm wat betreft de paardenraces.
Dit jaar staat een visit op Cheltenham wederom weer hoog in mijn programma maar voorlopig luister ik even naar My Lord en Master.

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

X