Homepage / front / De inhaalrace is begonnen
Team 0%BoB prolongeert Quiztitel The Force is terug op het podium Fluffies & 0%BOB blijven heersen in de Quiznight VERSLAG; LIVERPOOL F.C. – CARDIFF CITY The Force is weer op volle kracht Geslaagde Alsin meeting Hop Hash Easy IPA Knap gelijkspel Ajax bij Bayern Driedubbel genieten van Tripel Karmeliet Voorbeschouwing Quiznight Chelsea en Liverpool in evenwicht Gert’s paardencolumn MATCHWINNER FIRMINO ‘MVP’ VAN DE CHAMPIONS LEAGUE Doe gratis mee met het WK V75 CHAMPIONS LEAGUE-SPEELSCHEMA: DUELS OM VAN TE SMULLEN MalleMolen gastheer voor ALSIN Liverpool supporters WIJNALDUM HELPT LIVERPOOL MET EERSTE UITGOAL LANGS SPURS Mijn wedweek De inhaalrace is begonnen BOCKBIER FESTIVAL 2018 Jackpot in V75 Liverpool kent een droomstart in de Premier League J├Ągersro – zaterdag 1 september – Start: 14:30 voorbeschouwing Grand National du Trot Thijs is wijs! Trio op de Champs Elysees Robin Lauwers gooit de handdoek in de ring De tijdrit zorgt voor nog wat veranderingen in de eindstand Wie heeft er wat verdiend in de Tourpoule ? De Eagle has landed Dylan Groenetrui slaat zijn slag! The Eagle heerst op grote hoogte De tuinman pakt weer de bloemen De geschiedenis van het wedden op paarden Indelingen voetbal regioclubs Als een Sky renner maar wint Win met ons mee! Bloody Mary Hoe werkt het wedden op paarden precies? Guinness good for you Vacature barkeeper De wraak van Pastor de Negroni Ook de WK voetbal kent 7 winnaars Rustdag in de Tour Dit jaar weer live eredivisie voetbal ! MalleMolen Tipteam is weer terug Hoe meer vis, hoe droever het water Algemeen Klassement

De inhaalrace is begonnen

De dagen worden alweer korter, ‘s avonds koelt het alweer af dus hoogste tijd weer voor de MalleMolen Quiznight.
De eerste editie na de zomerstop kende wederom weer een fantastische opkomst. Alle 20 teams gaven acte de presence.
Met ditmaal 2 audiorondes was het weer een boeiende quiznight waarin menig team het zwaar had.
De Fluffies die in het algemeen klassement een flinke achterstand op koploper 0%BoB had was vanavond ongenaakbaar.
Zij wisten maar liefst 5 punten in te lopen op de koploper in het algemeen klassement en waren deze editie ook de sterkste.
Een gedeelde tweede plaats was er voor The Force en de verrassing van de avond de Predators die maar liefst 2 rondes op hun naam wisten te schrijven. Ook was er euforie bij team de Peekies, eindelijk wisten ze weer eens een ronde op hun naam te zetten hetgeen uitbundig gevierd werd.
Opvallend detail is dat Slayer uit de top 5 kukelt, iets wat in de 14 jaar quiz nog nooit is gebeurd. Werk aan de winkel voor de rockers wat dat betreft!

de uitslag:
1. Fluffies 62,5
2. The Force 59
2. Predators 59
4. 0%BoB 57,5
5. Terrorizer 54
6. BB Kees & the Limbo 52,5
6. Tornado Alley 52,5
8. Tarrels 51
9. Slayer 48,5
10. Terrible Thunderlizards 48
11. Fullhouse 47,5
12. Petroleum 44,5
13. Wicky de Viking 43
14. Just Tryin 42,5
14. de Peekies 42,5
16. Quizlamitische Staat 41,5
16. de Ansjes 41,5
18. Snob 38,5
19. Geen flauw idee 37,5
20. Wild Guess 25

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

X